Selectarea produselor dorite

In momentul in care ați găsit un produs pe care doriți sa îl achiziționați, apăsați pe butonul Adaugă in cos. Apoi, puteți vizualiza pagina Coșului de cumpărături, unde veți regăsi lista de produse existente in coș, veți putea sa modificați cantitățile pe care doriți sa le achiziționați sau sa renunțați la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos(după modificare nu uitați să acționați butonul Actualizează Coșul). Pentru a va întoarce din nou la site si a adăuga alte produse in cos, acționați butonul Continuă cumpărăturile. Dacă aveți CUPON de reducere, introduceți codul cuponului în secțiunea COD CUPON și apăsați Aplică Cuponul. Reducerea se va aplica automat la suma finala a comenzii.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apăsați pe butonul Finalizează Comanda. In cazul în care informațiile pentru plata sunt diferite de informațiile pentru expediere, selectați opțiunea Livrezi la o altă Adresă și introduceți altă adresă de livrare.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectați metoda de plata pe care o preferați si folosiți câmpul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteți eventuale informații suplimentare. După ce v-ați asigurat că sunteți de acord cu Termenii si Condițiile practicate, apăsați butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul următor.

In funcție de caracteristicile comenzii Dvs. si de opțiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, căreia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veți putea vizualiza valoarea costurilor de livrare înainte de finalizarea comenzii.